vineri, februarie 8

Marturii

Despre aceste forte cu care putini oameni se pot lauda, pacientii au numai cuvinte de lauda, iata cateva dintre marturiile adunate la fata locului:

Elena Stroie sufera de cardiopatie ischemica dureroasa de 15 ani boala dovedita prin buletine de analiza si diagnostice puse de medici. Dupa 10 sedinte de bioterapie cu Ioan Cretu, durerile din regiunea inimii au disparut cu totul si chiar la eforturi mari starea de oboseala nu isi mai face aparitia.

Intr-o situartie disperata se gasea si constanteanca Veronica Iana, pe ambii rinichi aparandu-i niste chisturi ce se extinsesera considerabil. Singura solutie era operatia urmata de extirpare. In disperare de cauza femeia a apelat la Ioan Cretu: “va spun sincer prima data nu prea aveam incredere, il includeam si pe el ca pe atatia altii in categoria celor care-si aroga capacitati care nu le au. Dupa mai multe serii de sedinte m-am simtit excelent iar la radiografie chisturile aproape disparusera. Sunt sigura ca pana la urma voi fi pe deplin vindecata”.

Ion Spiridon a ajuns la terapeutul Ioan Cretu dupa multi ani de chin din cauza astmului de care suferea. Aflat la a 10-a sedinta domnia sa ne-a marturisit ca s-a simtit doarte bine in urma tratamentului cum nici un tratament nu reusise sa il faca bine. Acum respira normal si numai are nevoie de spray-ul care-i devenise indispensabil.

Manea Constantin de pe str. Malinului nr.1, Constanta s-a prezentat la tratamentul bioenergetic acuzand o oboseala cronica, tensiune nervoasa, vederea slabita, hipertensiune. “Dupa primele zile de tratament am resimtit o puternica revenire la nivelul sistemului nervos central si ameliorari generale in celelalte zone afectate.

Tanara Lacatusu Gabriela a fost diagnosticata la spitalul Bagdasar cu tumora pe creier in expansiune imposibil de extirpat. In luna martie, copilul nu vedea cu ochiul drept, avea dureri de cap cumplite si ii tremurau mainile. Dupa primele sedinte copilul a inceput sa vada si sa doarma normal. Dupa 2 luni de tratament la acest cabinet, la examentul RMN tumora s-a oprit din evolutie pana a disparut.

Domnul Motoc Ion din Medgidia suferea de glaucoma si cataracta la ambii ochi.“Dupa mai multe sedinte, spre mirarea doctoritei oftalmolog de la Policlinica 2, constata minunea ca eu numai aveam nici cataracta nici glaucom. Scriu aceste randuri spre multumirea catre bunul Dumnezeu si Domnului Cretu Ioan pentru binele care mi l-a facut”.

“8 februarie 2007 a fost data la care m-am prezentat fara incredere la cabinetul bioterapeutului Ioan Cretu. Sufeream de hernie de disc cervicala foarte avansata in cat doctorii ma pregateau pentru scaunul cu rotile. Dupa 22 de sedinte moment in care am devenit un om normal, mi-am reinceput activitatea. Mi-am refacut RMN si cu stupoare pentru doctorii care ma ingrijeau s-a refacut cu 70% pozitiv dar totul este real”. Ploscaru Meri, 40 ani, Constanta, tel 0722697325.

Un comentariu:

ANDRAINO ADAMS spunea...

Bons articles, avez-vous entendu parler de M. Benjamin, Courriel: 247officedept@gmail.com - Contact WhatsApp: + 1-9893943740 - qui travaillent avec un service de financement, ils m'accordent un prêt de 95000,00 $ pour lancer mon entreprise et je les paie annuellement depuis deux ans maintenant et il me reste encore 2 ans bien que j'apprécie de travailler avec eux car ils sont de véritables prêteurs prêts qui peuvent vous accorder tout type de prêt.