joi, februarie 7

Puterea mi-a venit din vis


Ioan Cretu povesteste ca, la varsta copilariei a avut primul vis deosebit: un barbat i-a strecurat in buzunar un bilet, pe care a citit:"Sa crezi in Domnul Iisus Hristos ca este, si nu ca nu este, asa cum spun multi". A povestit dascalului din sat ceea ce visase, iar acesta i-a raspuns: "Ceea ce visezi tu, nu mai viseaza nimeni".

Nascut intr-o familie religioasa si foarte saraca, terapeutul a primit darul de la Dumnezeu cu umilinta si impacare . Le spune tuturor celor pe care ii trateaza ca, prin corpul sau, Dumnezeu isi desavarseste lucrarea. Stie ce simt oamenii care vin sa i se arate; el insusi a avut de luptat ani de zile cu o boala pe care, inteleg din cuvintele sale, a vindecat-o prin credinta. Puterea pe care o are, forta care vindeca, a primit-o prin intermediul viselor. Povesteste ca, rugandu-se la Dumnezeu sa ii arate ce are de facut, a fost ascultat iar "indicatiile"le primea prin vise".

"Sunt multe lucruri de spus, dar toate trebuie privite cu credinta...in vis am fost in lumea de dincolo, Sfanta Fecioara a venit in apropierea mea ...dar am fost si incercat de multe ori de puterea celui rau. Insa credinta m-a ajutat sa trec peste toate".

Niciun comentariu: