vineri, februarie 22

Intamplari neobisnuite


Pana in vara anului 1992, Ioan Cretu a fost, dupa cum singur se prezinta, un om ce nu se deosebea cu nimic de ceilalti din jur. Credincios, fara a fi bigot,avea despre divinitate o intelegere pe care orice om comun o are. Insa, intr-o noapte a acelei veri, s-a intamplat ceva ce avea sa ii schimbe viata. O experienta de decorporalizare mai putin obisnuita, continand in ea elemente ale trairilor din apropierea mortii (de altfel nici acum domnul Cretu nu stie daca s-a aflat sau nu atunci in stadiul de moarte clinica)."Dormeam adanc si in vis am avut impresia ca ma ridic din pat. Imi vedeam corpul adormit, stand acolo nemiscat si ma miram, caci un asemenea vis nu avusesem niciodata. Si, pe masura ce il priveam mai mirat simteam cum ma ridic si ma indepartez de el.Ma uitam la corpul meu ca al unui strain, nu simteam nimic pentru el de parca ar fi fost altcineva acolo in asternut!Pe urma visul acela ciudat s-a tulburat si m-am trezit pe o campie larga, insotit de un barbat inalt si blond, cu parul lung. El mi-a spus: "Acum o sa mergem in lumea de dincolo" si am inteles ca era un fel de calauza si m-am intrebat daca am murit.Omul acela inalt m-a dus pana la un turn inalt unde se aflau mai multi batrani, cu parul si barbile lungi si albe. "El va vindeca. Va atinge cu mana pe bolnavi si-i va vindeca" a spus unul dintre batrani si cuvintele astea m-au mirat si mai mult.
Cand m-am trezit dimineata am simtit cum intra in mine o putere bizara ca un curent electirc care mi a strabatut corpul.Nu am fost insa constient de ea decat atunci cand intamplator mi-am pus palmele pe capul unei colege care era chinuita periodic de dureri cumplite de cap...s-a vindecat. Si atunci am inteles ca acele intamplari traite in visul meu neobisnuit aveau sa se implineasca".

Alte cazuri rezolvate prin bioenergie

In ultimul timp, in Constanta si nu numai incidenta tumorilor de tot felul a crescut. Si in cabinetul domnului Cretu vin tot mai multi oameni afectati de asemenea boli considerate, din pacate, drept incurabile. In urma tratamentului, s-au observat ameliorari...persoane precum Paun Anca scriu in cartea de onoare a cabinetului ca o tumoare cerebrala maligna a cunoscut o regresie inexplicabila. Dar nu este singura, marturia sa este completata de a multora (Mioara Sincan, Bulumete Floare si altii).

Rugaciune de iertare


Aceasta rugaciune o primeste oricine alege sa intre in cabinetul terapeutic al domnului Ioan Cretu

Doamne, iarta-mi toate greselile cele de voie si fara de voie, cele cu stiinta si fara de stiinta, cele cu neascultare.
Imi cer iertare pentru ce Ti-am gresit Tie in viata asta sau alta data, imi cer iertare de la toate Puterile ceresti pentru tot ce am gresit in viata asta sau alta data.
Imi cer iertare de la toti oamenii pentru tot ce am gresit in viata asta sau alta data si-l rog pe Dumnezeu sa ma ajute sa fiu iertat de cei care nu pot sau nu vor sa ma ierte.
Ii iert pe toti oamenii care mi-au gresit in viata asta sau alta data si-l rog pe bunul Dumnezeu sa ma ajute sa ii iert pe cei pe care nu ii pot ierta.
Te rog Doamne, ajuta-ma sa ma iert si pe mine insumi pentru tot ce am gresit, atat cat crezi ca merit.
Imi cer iertare pentru intreaga familie si neamul meu.
Imi cer iertare de la viata, vietuitoare, plante si animale.
Imi cer iertare de la spiritele pamantului, ale apei, aerului si focului, lemnului si metalelor, ale ghetii.
Imi cer iertare de la iubire, suflet, spirit, constiinta, vointa, gandire, memorie, credinta.
Imi cer iertare de la sex si bani
Imi cer iertare de la lumina si intuneric.
Imic er iertare de la pamantul care mi-a ingaduit sa ma nasc.
Imi cer iertare de la intreg Universul.Amin

sâmbătă, februarie 9

Ioan Cretu's Bioenergy Healing Treatment

In Romania, on the Black Sea coast town of Constanta lives a man that have "the power" to heal or improve conditions of many people suffering of various diseases.He is a energy healer but he doesn't like to be called that way. He is a warm simple person with the intent to help others. This blog is dedicated to him and to those who found the way out of serious health problems.Here you'll find their direct testimony.

Energy healers are often able to relieve conditions that conventional medicine sometimes has difficulty treating. Cases of Asthma, Insomnia, M.E., Migraine, stress, rheumatic pains, Sports injuries and digestive problems — these have all been helped through Bio-energy healing.

What is Bio-energy healing?
Energy function and action within the body is carried out by means of energy without which we could not walk, see, think or digest... In fact we would not even be alive.

The treatment is carried out by passing the hands over the patient. The healer can immediately detect when a part of the body is unbalanced or unhealthy by the feeling of heat or pain in their hands.
During treatment the healer acts as a channel allowing positive energy to flow through one hand and extracting negative energy from the patient through the other hand.

Balancing the energy level has a vitalising effect on the body and leads to the restoration of the patient’s good health.

vineri, februarie 8

De unde vine vindecarea


Ioan Cretu nu a incetat sa isi puna puterea pe care o primise in slujba semenilor. Toti cei care veneau la el plecau vindecati sau ameliorati. Chiar boli grave, precum cancerul sau ulcerul au cunoscut ameliorari surprinzatoare, spre uimirea generala. "In clipa in care cineva vine la mine, eu stiu ce fel de om este si ce anume il framanta .Ii citesc aura si vad daca invelisul lui energetic este stirbit si cat de grav este acest fapt. Eu nu ma consider vindecator, nu fac minuni , oamenii cred ce vor. Tot ceea ce fac este sa ma rog lui Dumnezu sa-l vindece pe acel om. Imi asez palmele pe capul acelui om si simt cum erupe o forta dinauntrul meu, ce umple corpul bolnavului. Multi sunt la inceput ametiti de aceasta forta, unii sunt cuprinsi de tremuraturi si frisoane, altii ametesc. Dar in cele din urma chiar daca unii nu au initial incredere in mine, rezultatele vorbesc de la sine si il fac sa isi invinga reticenta.Am vindecat mii de cazuri grave dar niciodata nu am garantat vindecarea. Aceasta numai de la Dumnezeu vine. Si este foarte important ca si omul acela sa vrea, din tot sufletul, sa se vindece"

Sa crezi ca te vei vindeca

"La inceput nu am crezut in intamplarile pe care le auzisem, Nu am crezut pana cand sotiei mele nu i -au trecut durerile si nu a mai ajuns la cea de-a doua operatie de apendicita pe care i-o programasera doctorii . Acum cred in puterea data de Dumnezeu unor oameni, precum domnul Ioan Cretu. Dumnezeu este cel care vindeca foarte multi suferinzi" scrie Ion Vase din Navodari.


Iulian Brabete din Constanta povesteste: "Eram foarte grav bolnav, suferind de insuficienta circulatorie, hepatita acuta, prostata marita, spondiloza cervicala si reumatism accentuat la memnrele superioare si inferioare. M-am prezentat la cabinetul din Constanta al domnului Cretu care mi-a pus diagnostitul absolut perfect, doar uitandu-se la mine. Dupa 12 sedinte m-am refacut complet "

Dumnezeu guverneaza stelele


Rasfoiesc cartea de onoare, in care multi dintre cei tratati de Ioan Cretu si-au scris marturiile: cazuri cutremuratoare, vindecari ale unor boli in fata carora medicii au ridicat din umeri, "Nici macar nu le-am citit, admite cu modestie terapeutul dar cred ca ceea ce au spus oamenii este adevarat nu au de ce sa minta..."


Teodor Mirescu, pensionar din Constanta, a avut un adenom de prostata care il chinuia cu dureri ingrozitoare si mictiuni repetate. In urma sedintelor bioenergetice incepute pe data de 16 octombrie si terminata pe 21 noiembrie, boala a disparut.


Emilia Buzila din Tulcea afirma ca in cazul sau a fost vorba de un adevarat miracol:"Acum sase ani, in urma unui accident, mi s-a format un hematom care crestea in marime si greutate vazand cu ochii. Nenumarate analize si numerosi medici m-au consultat, au pus diferite diagnostice incat nu stiam ce sa cred. Doi ani de zile durerile au fost groaznice, am avut stare de voma, ameteli. Am fost la profesorul doctor Popescu, de la Targu Mures, care m-a programat pentru operatie. In luna iulie am ajuns la Constanta si un cunoscut m-a adus la domnul Cretu, care mi-a spus: dar ce cautati aici daca nu credeti in Dumnezeu?Dumnezeu este cel care va va face bine. Am inceput tratamentul iar dupa a sasea sedinta hematomul a disparut....Cum si in ce fel, nu stiu. Uneori cuvintele exprima atat de putin comparativ cu ceea ce simti , incat te bucuri sfatuindu-i si pe ceilalti sa creada in Dumnezeu si sa aiba incredere in tratamentul domnului Cretu"

Marturii

Despre aceste forte cu care putini oameni se pot lauda, pacientii au numai cuvinte de lauda, iata cateva dintre marturiile adunate la fata locului:

Elena Stroie sufera de cardiopatie ischemica dureroasa de 15 ani boala dovedita prin buletine de analiza si diagnostice puse de medici. Dupa 10 sedinte de bioterapie cu Ioan Cretu, durerile din regiunea inimii au disparut cu totul si chiar la eforturi mari starea de oboseala nu isi mai face aparitia.

Intr-o situartie disperata se gasea si constanteanca Veronica Iana, pe ambii rinichi aparandu-i niste chisturi ce se extinsesera considerabil. Singura solutie era operatia urmata de extirpare. In disperare de cauza femeia a apelat la Ioan Cretu: “va spun sincer prima data nu prea aveam incredere, il includeam si pe el ca pe atatia altii in categoria celor care-si aroga capacitati care nu le au. Dupa mai multe serii de sedinte m-am simtit excelent iar la radiografie chisturile aproape disparusera. Sunt sigura ca pana la urma voi fi pe deplin vindecata”.

Ion Spiridon a ajuns la terapeutul Ioan Cretu dupa multi ani de chin din cauza astmului de care suferea. Aflat la a 10-a sedinta domnia sa ne-a marturisit ca s-a simtit doarte bine in urma tratamentului cum nici un tratament nu reusise sa il faca bine. Acum respira normal si numai are nevoie de spray-ul care-i devenise indispensabil.

Manea Constantin de pe str. Malinului nr.1, Constanta s-a prezentat la tratamentul bioenergetic acuzand o oboseala cronica, tensiune nervoasa, vederea slabita, hipertensiune. “Dupa primele zile de tratament am resimtit o puternica revenire la nivelul sistemului nervos central si ameliorari generale in celelalte zone afectate.

Tanara Lacatusu Gabriela a fost diagnosticata la spitalul Bagdasar cu tumora pe creier in expansiune imposibil de extirpat. In luna martie, copilul nu vedea cu ochiul drept, avea dureri de cap cumplite si ii tremurau mainile. Dupa primele sedinte copilul a inceput sa vada si sa doarma normal. Dupa 2 luni de tratament la acest cabinet, la examentul RMN tumora s-a oprit din evolutie pana a disparut.

Domnul Motoc Ion din Medgidia suferea de glaucoma si cataracta la ambii ochi.“Dupa mai multe sedinte, spre mirarea doctoritei oftalmolog de la Policlinica 2, constata minunea ca eu numai aveam nici cataracta nici glaucom. Scriu aceste randuri spre multumirea catre bunul Dumnezeu si Domnului Cretu Ioan pentru binele care mi l-a facut”.

“8 februarie 2007 a fost data la care m-am prezentat fara incredere la cabinetul bioterapeutului Ioan Cretu. Sufeream de hernie de disc cervicala foarte avansata in cat doctorii ma pregateau pentru scaunul cu rotile. Dupa 22 de sedinte moment in care am devenit un om normal, mi-am reinceput activitatea. Mi-am refacut RMN si cu stupoare pentru doctorii care ma ingrijeau s-a refacut cu 70% pozitiv dar totul este real”. Ploscaru Meri, 40 ani, Constanta, tel 0722697325.

Omul din sanctuar


Rafturi simple de lemn, imagini sfinte, icoane, agheazma,mir. Senzatia de simplitate si firesc completeaza atmosfera calda si primitoare care m-a inconjurat. L-am cunoscut atunci pe Ioan Cretu, omul despre care auzisem ca face minuni. Un zambet deschis, o voce linistita, cu un usor accent moldovenesc, nimic extraordinar la prima vedere. Am avut ocazia sa asist la momentul in care a pus "diagnostice": in fata mea, oamenii recunoasteau cu precizie aceleasi "verdicte" obtinute dupa spatamani de analize si vizite la medici.


L-am intrebat ce vede atunci cand se uita la un pacient, iar raspunsul a sunat calm, ca venit din poveste:"Atunci cand ma uit la cineva, daca este perfect sanatos il vad alb ca zapada, de sus pana jos. Cand ceva nu este in regula, vad in zonele respective pete". Caldura pe care o simt pacientii in acel moment se transmite mai ales prin intremediul maiinilor. Unii vad razele albe, altii nu.

"Caldura aceasta patrunde in interior, eu incerc sa scot ceea ce nu trebuie sa fie acolo".

joi, februarie 7

Eu nu am nimic


Spre deosebire de cei pe care ii gasim ca isi fac anunturi prin mai toate ziarele pe care le deschidem, el vindeca in tacere."Diferenta este poate ca aceasta forta nu este a mea, nu imi apartine ci vine de la Dumnezeu, Cel care vindeca totul. Altii se incarca, se descarca, folosesc tot felul de obiecte de cristale...eu nu am nimic, Dumnezeu vindeca prin maiinile astea". Desi a fost invitat in diverse emisiuni despre fenomenele paranormale, a refuzat. Poate ca este doar un amanunt referitor la caracterul sau dar ne spune multe. Putinele aparitii in ziare s-au datorat regretatului Ion Tugui.

Puterea mi-a venit din vis


Ioan Cretu povesteste ca, la varsta copilariei a avut primul vis deosebit: un barbat i-a strecurat in buzunar un bilet, pe care a citit:"Sa crezi in Domnul Iisus Hristos ca este, si nu ca nu este, asa cum spun multi". A povestit dascalului din sat ceea ce visase, iar acesta i-a raspuns: "Ceea ce visezi tu, nu mai viseaza nimeni".

Nascut intr-o familie religioasa si foarte saraca, terapeutul a primit darul de la Dumnezeu cu umilinta si impacare . Le spune tuturor celor pe care ii trateaza ca, prin corpul sau, Dumnezeu isi desavarseste lucrarea. Stie ce simt oamenii care vin sa i se arate; el insusi a avut de luptat ani de zile cu o boala pe care, inteleg din cuvintele sale, a vindecat-o prin credinta. Puterea pe care o are, forta care vindeca, a primit-o prin intermediul viselor. Povesteste ca, rugandu-se la Dumnezeu sa ii arate ce are de facut, a fost ascultat iar "indicatiile"le primea prin vise".

"Sunt multe lucruri de spus, dar toate trebuie privite cu credinta...in vis am fost in lumea de dincolo, Sfanta Fecioara a venit in apropierea mea ...dar am fost si incercat de multe ori de puterea celui rau. Insa credinta m-a ajutat sa trec peste toate".